onsdag den 17. juni 2015

Onsdag den 17. juni

Fiat lux!

Vi er nu to dage inde i Barcos certificerende laser-kursus, og mangler stort set kun eksamen i morgen. Det betyder også, at den fysiske installation af laserprojektoren og dens tilhørende køleenheder (chillers) er på plads.

Vi har brugt 1½ dag på undervisning i sikkerhed, installation, service og betjening af laserprojektoren, og fik her til eftermiddag endelig lov til at splitte den ad og sætte strøm til. Det var med en vis ærefrygt, at vi tændte for de tolv laser-clusters, som til sammen kan levere den store lysintensitet, som er karakteristisk for denne type projektor.

For inden havde vi monteret de seks 10 m lange køleslanger, som leverer vandkøling til laserne og DMD'erne i projektoren fra de to store chillers.

Selv på den matsorte væg af lydbats, hvor det store lærred skal monteres i næste uge, virkede billedet skarpt og klart. Det bliver en kæmpe oplevelse af se film i sal 1, når det store lærred bliver fyldt med det smukke billede fra 4K laserprojektoren, og man bliver omgivet af lyden fra Dolby Atmos-installationen.

I denne uge er de første biografstole fra norske Skeie også landet, og det går stærkt nu med montagen i sal 1. I næste uge er de første sale klar med stole, lærreder og højttalere. 

Der er oprettet et midlertidigt kursuslokale i sal 4, hvor undervisningen følges opmærksomt.

Installation og undervisning i operatørrummet

De to chillers med de seks 10 m lange anacondalignende køleslanger monteret. 
Et kig ind i laserprojektoren med de mange køleslanger.
Stolemontagen i sal 1.

Klar til montering af sæder i salen. Henover rækkerne stråler lyset fra laserprojektoren.

1. række, sæde 1. Så mangler der bare 422 stole mere i salen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar