søndag den 21. juni 2015

Fields dagbog uge 4

Lasercertificeret

Efter veloverstået eksamen er alle fire kinoteknikere nu certificerede, som installatører af Barcos laserprojektorer. Installationen i operatørrummet bærer i høj grad præg af kølingen til de 12 laser clusters, som skal være præcist tempererede for at fungere korrekt. Der er køleslanger og chillers oppe og nede og så selvfølgelig en hulens masse højttalerkabler, som i løbet af de næste uger bliver termineret på de 17 QSC DPA-Q forstærkere, som skal drive den store Dolby Atmos-lyd i sal 1.

Køleslangerne monteret på projektoren i sal 1

Rosetta Bridge TMS'en på plads i racket. Der er 17TB på raid'et til alle de film, trailers, reklamer, operaer oghvadvedjeg, som skal køres i de 9 sale. Tak til JJ Abrams for lens flare.
De første to MasterImage Horizon 3D-enheder er landet. Verdens mest lysstærke 3D-system.

Næste uge

I næste uge lander Ekran fra Polen med lærreder og rammer. Ekran er vores faste leverandør af lærredsinstallationer, og de har gennem de seneste år leveret de wrap-around rammer, som vi nu benytter alle steder, hvor vi bygger nyt eller renoverer ældre sale.

Alle salene i Fields bliver udstyret med lærreder fra Harkness.

Ekran skal denne gang også installere de mange højttalere, og det arbejde finder sted sammen med ophængningen af lærrederne over de næste to uger.

I næste uge er der også CineEurope i Barcelona, hvor undertegnede sammen med andre fra vores biografadministration repræsenterer Nordisk Film. Jeg kaster nok et par billeder på bloggen fra et af de mange Hollywood cocktailparties, som vi skal have slæbt os igennem.

Som altid følger også et par billeder, der giver en fornemmelse af, hvor vi er lige nu i Fields.


Stolemontage i sal 2
Kaffe-ø i concession. En stor latte, tak! 

Frozen Yoghurt-kanonerne er kørt i stilling.

Indgangspartiet har fået nye lamper.

Hver uge har jeg vist et billede fra fordelingsgangen ved sal 1. Jeg medgiver, at det ser ud til at gå den forkerte vej i forhold til sidste uge, men det er faktisk en del af de 466 stole, som står og venter på at komme på plads i sal 1.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar