fredag den 26. juni 2015

Fields dagbog uge 5


Fields på den store scene

Vi er hjemme igen fra CineEurope i Barcelona, en kende trætte, men med ny inspiration og ikke mindst med en stærk følelse af, at det vi laver i Fields bliver noget helt særligt.

Vi fik rigtig mange tilkendegivelser fra internationale kontakter i branchen, som gerne ville til København for at se biografen i Fields, når vi er færdige.

Hos QSC havde man på trade showet en Q-Sys core kørende med designet fra sal 5-8 i Fields, som de viste på skærmen. De kunne fortælle, at en større amerikansk kæde er ved at bestille et tilsvarende setup inspireret af den måde, vi bygger lyden på i Fields.

I mellemtiden er installationsarbejdet skredet planmæssigt frem i biografen, hvor operatørrumene til sal 4 og 9 stort set er færdige. Vores faste leverandør af lærredsrammer, polske Ekran, har været i fuld gang denne uge. De har monteret højttalere og sat lærreder op i sal 5-8 og mangler kun ganske lidt for at alle fire sale er klar.

I næste uge fortsætter de med resten af salene, og vi forventer, at lærreder og højttaler er på plads i alle sale med udgangen af næste uge.


I den forgangne uge har film- og biografbranchen været samlet til det årlige træf i Barcelona.

Sammen med Paul Brink fra QSC. Q-Sys designet fra Fields sal 5-8 blev vist på QSC's stand til CineEurope. Paul kommer i øvrigt til Fields fra den 6. juli og en uge frem for at deltage i arbejdet.


Lærredet i sal 6 er ved at blive monteret på rammen.

Montage af surroundhøjttalere i sal 6

Lærredet i sal 7 næsten på plads.

Lærredet i sal 5 er på plads - nu med film på. Dagens filmquiz: Hvilken film?
De første to stole er på plads i sal 7.

Alle 423 stole er på plads i sal 1.
Concessionområdet er ved at tage form. Der skal være digitale skærme på de lodrette flader ved kasserne.

Et kig ind i concession.

Og så det obligatoriske billede fra fordelingsgangen ved sal 1. Der er lagt pap på gulvet for at skåne det.


Fremtiden er om 6½ uge. Vi har travlt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar